luni, 6 februarie 2012

Etapa 19 Liga 1 !

Clasament Liga 1 07.02.2012

ACUM LIVE TEXT Liverpool 0-0 Tottenham! Liverpool isi domina TACTIC adversara! O pisica a invadat terenul :)) FOTO


FINAL! Liverpool a dominat meciul insa nu a reusit sa inscrie. Doar Bale a contat de la Tottenham, in timp ce Suarez a revenit pe teren dupa suspendarea de 8 etape!

'90 Suarez are o dubla ocazie insa face hent si posesia revine la Tottenham.

< Kranjcar > Rose

'85 Final de thriller pe Anfield! Bale scapa singur spre poarta lui Liverpool dar nu reuseste sa inscrie, Gerrard ii pune mingea pe cap lui Suarez pe 7 metri insa uruguayanul trimite in bratele lui Friedel! Ce revenire ar fi fost...

'80 Liverpool continua sa domine insa nu reuseste sa marcheze. Tottenham are nevoie de o minune pentru a pleca cu 3 puncte de pe Anfield.

.. Skrtel

75 Carrollllllllllllllll, ce ocazie!!! Din 8 metri trimite direct in instalatia de nocturna!!!!!!!


< Bellamy > Downing la Liverpool
< Adebayor > Saha la Tottenham

'70 Ce faza urata! Suarez ii da un picior in burta lui Parker incercand sa loveasca mingea, cica... Arbitrul ii da ...

Schimbarea pe care o astepta toata lumea < Kuyt > Suarez
'65 Modric nici nu a atins mingea pana acum!!!!! Tottenham nu conteaza de la mijloc in sus!

'60 Meciul se incinge! Kelly are un sut bun din marginea careului, Bale barbiereste o minge in 8 metri si Bellamy il deposedeaza excelent pe Adebayor. O, ce veste minunata: Suarez e gata sa intre pe teren!

'54 Ce surpriza, joaca si Adebayor :)) Ia mingea de la 45 de metri, urca pana la 30 de metri cu ea la picio dupa care dispare iar din joc.

'53 Bale are o incursiune pe dreapta la care simuleaza grosolan. Bineinteles, se lasa cu injuraturi si cu o mica busculada. ... Bale

'50 Meciul incepe in aceeasi nota ca prima repriza. Liverpool domina teritorial, Tottenham pare incapabila sa creeze ceva in atac.

'46 A inceput repriza a doua. Nicio schimbare, Suarez in continuare pe banca.

-------------------------------------

PAUZA! O prima repriza dominata categoric de Liverpool. Suarez asteapta pe banca de rezerva, Carroll abia daca s-a vazut.

'40 Gerrard insira doi adversari si este luat cu fulgi cu tot. ... pentru Parker si o lovitura libera executata lamentabil. Ce preluare frumoasa isi face Carroll in careu... din pacate fanii nici nu au apucat sa se ridice in picioare ca au inceput sa il injure... Andy a alunecat!!!

'35 Spearingggggggggggggg ce sut!!!!!! Mingea se duce putin pe langa vinclu. Faza meciului pana acum! Bravo, tata!!!
Posesie: Liverpool 55% Tottenham 45%

'31 Un timp, doi timpi / Reina are mingea-n maini :)

'30 Tottenham este din ce in ce mai departe de careul celor de la .....CE OCAZIE KUYTTTT!!!! Lovitura de cap din 6 metri se duce mult pe langa!!!!!! ........ Oops, offside!

'25 Adebayor scapa cu mingea la picior spre poarta lui Reina, Adebayor trece de primul jucator, Adebayor trece de al doilea jucator, Adebayor intoarce primul jucator .... si pe al doilea ... Adebayor deja o ia spre poarta sa cu mingea!!!! Este deposedat in cele din urma. Cinci jucatori de la Liverpool s-au aparat dupa schema "Marele zid chinezesc" :)

'20 Meciul este echilibrat, parca Liverpool a ajuns mai periculos in jumatatea adversa... nicio faza de poarta pana acum! Suarez asteapta pe banca sa intre iar "in iarba"!

'13 Minutul 13, cu noroc pentru iubitorii de animale. Un motan grasun si-a facut aparitia pe teren :))

'10 Ocazie pentru Liverpool, dupa o lovitura libera de la 17 metri! Gerrard isi torpileaza un coechipier, ce ghinion. Ce ocazie a avut Liverpool!
'Selectionerul Angliei, Fabio Capello, este prezent la meci, in tribune!

'5 Stupoare pe Anfield dupa primul moment de "geniu" pentru Andy Caroll: recupereaza mingea la 35 de metri si o trimite direct in corner! Specialitatea englezilor. :|

'0 A inceput meciul.

========================

Antrenorul lui Tottenham, Harry Redknapp, nu a mai apucat sa ajunga la meciul cu Liverpool. A fost prins in Londra, unde a dat declaratii in procesul in care este acuzat de evaziune fiscala. Redknapp a aflat pe aeroport ca avionul care urma sa il duca la Liverpool nu va mai decola si a lasat echipa pe mana secunzilor.

Tottenham este pe locul 3 in clasament cu 49 de puncte, iar Liverpool pe 7, cu 38. Liverpool are nevoie disperata de o victorie in meciul de astazi pentru a trece peste Arsenal in clasament si pentru a nu abandona lupta pentru locul 4, ultimul bilet pentru Champions League.

Liverpool: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Adam, Spearing, Kuyt, Gerrard, Bellamy, Carroll

Tottenham: Friedel; Walker, Dawson, King, Assou-Ekotto; Livermore, Parker; Kranjcar, Modric, Bale; Adebayor.

S-a fotografiat goala in sauna pentru profesor! Sylvia a incercat sa-l impresioneze pozand ca in "Playboy"

Cantareata Silvia Stefanescu, alias Sylvia, a trait o experienta similara cu aceea a fetei care a declansat uriasul scandal de la Liceul "Jean Monnet". Nu s-a iubit cu proful de sport, ci cu acela de geografie si, complexata de diferenta de varsta, blonda facea tot ce-i statea in putere pentru a-l convinge ca nu este o pustoaica, ci o femeie fatala.Cantareata Silvia Stefanescu, alias Sylvia, a trait o experienta similara cu aceea a fetei care a declansat uriasul scandal de la Liceul "Jean Monnet". Nu s-a iubit cu proful de sport, ci cu acela de geografie si, complexata de diferenta de varsta, blonda facea tot ce-i statea in putere pentru a-l convinge ca nu este o pustoaica, ci o femeie fatala.





Cinci ani. Atat a durat relatia amoroasa dintre Sylvia, fosta componenta a trupei A.S.I.A., in prezent colaboratoare a lui DJ Rhyno, si proful ei de geografie, Mihnea Ionescu, in prezent seful galeriei Dinamo. Povestea a inceput la Liceul "Iulia Hasdeu", pe vremea cand artista era in clasa a X-a, iar "Profesorul", cum este cunoscut Ionescu, ii preda de la catedra. Idila s-a infiripat, insa, in momentul in care Sylvia a devenit majora. Era in clasa a XII-a, iar proful de geografie se mutase la alt liceu. Intre timp, insa, cantareata facuse act de prezenta in toate excursiile organizate de el. "Ne distram, ca era un prof de gasca. Il placeau toate fetele", isi aminteste Sylvia. Aceasta sustine ca ea si Mihnea Ionescu s-au apropiat treptat, pe vremea cand el ii preda geografie in particular, iar pana la incheierea liceului aveau deja o relatie sexuala.




"Ai mei l-au placut si nu s-au opus. Am fost impreuna cinci ani", ne-a marturisit blonda. Detaliile picante abia acum incep sa apara. Ea tanara si fara experienta, el mai in varsta si versat, cei doi au pus mult accent pe latura sexuala a idilei lor. Si pentru ca se simtea doar o pustoaica in viata iubitului ei, Sylvia facea eforturi majore sa-i demonstreze ca este o femeie fatala, care ii poate oferi provocari extraordinare si placeri neasteptate. Pentru primul Valentine's Day petrecut impreuna, cantareata s-a pregatit cum a stiut ea mai bine. Dupa zile intregi in care a studiat in detaliu colectia "Playboy", blonda a planuit un pictorial incendiar, ajutata de cea mai buna prietena, care i-a pus la dispozitie casa si sauna si a jucat rol de fotograf. Sylvia a pozat complet goala, in pozitii menite sa-i incinga imaginatia profesorului. "Voiam sa arat ca fetele alea din reviste. Mi se parea cool. Prostia varstei...", ne-a marturisit Sylvia. A scos pozele, le-a pus intr-un album si i le-a oferit profului de geografie pe 14 februarie. Iar aceasta nu este decat una dintre picanteriile idilei lor.




S-au iubit ca-n filme si s-au despartit cu scandal

Dupa cinci ani de amor in care au experimentat multe impreuna, cei doi au inceput sa nu se mai inteleaga. Dupa o cearta cu proful, Sylvia l-a cunoscut pe Andrei (Alb Negru), actualul ei sot. Mihnea s-a simtit tradat si de la asta a iesit un scandal monstru. "M-a hartuit pana m-a facut sa ma intorc la el, insa relatia nu a mai mers. Ne-am despartit urat, ne-am spus vorbe grele. Desi voia sa fie cu mine, dupa separare, am aflat ca ma insela de un an", ne-a povestit Sylvia. Cei doi nu si-au vorbit pana de curand, cand au decis sa ingroape trecutul si sa fie amici.
Sursa:Cancan

CE NEBUNIE! Alex Ferguson i-a oferit un contract acum 5 ani, dar a refuzat! Cariera i-a fost însă DISTRUSĂ pentru că a vrut să dea BAC-ul şi nici echi


CE NEBUNIE! Alex Ferguson i-a oferit un contract acum 5 ani, dar a refuzat! Cariera i-a fost însă DISTRUSĂ pentru că a vrut să dea BAC-u şi nici echipele mici nu-l mai vor

Mijlocaşul Cosmin Gângioveanu a fost dat afară de la Astra fără a apuca să joace vreun minut într-un meci oficial pentru formaţia ploieşteană. Conceicao a renunţat la serviciile sale deoarece avea deja prea mulţi jucători pe postul de mijlocaş.


Gângioveanu a venit la Astra de la Rapid, însă şi pentru giuleşteni nu a jucat decât câteva minute, în Cupă. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani se anunţa, pe vremea când era la Craiova, una dintre cele mai mari speranţe ale fotbalului românesc, însă cariera sa a luat-o în jos după un episod neobişnuit.

În 2009, Gângioveanu a fost exclus din lotul Universităţii, după ce a refuzat să meargă în cantonament, pentru a susţine BAC-ul. Jucătorul a ratat atunci pregătirea, motiv pentru care nu prea a jucat la FC Vaslui, acolo unde a fost trimis sub formă de împrumut.

A revenit la Craiova în returul campionatului 2009-2010, însă perioada în care n-a jucat şi-a făcut simţită prezenţa în evoluţiile mijlocaşului dreapta. În 2011 a semnat cu Rapid, dar n-a reuşit să convingă, astfel că în această iarnă a mers la Astra, de unde a fost dat afară fără să prindă vreun meci oficial.

A avut ofertă clară de la Manchester United
Gângioveanu se poate mândri că a fost dorit la Manchester United de Sir Alex Ferguson, cel puţin aşa susţine tatăl său. La 17 ani, olteanul a primit acasă biletele de avion cu destinaţia Manchester, dat tatăl său l-a sfătuit să mai aştepte, pentru că este prea crud!

Contractul nu era extraordinar de generos pentru Premier League, 5000 de lire sterline pe săptămână (cam 400.000 euro pe an), dar oricum net superior salariilor din fotbalul românesc. În plus, suma ar fi crescut progresiv, de la an la an, în funcţie de performanţele jucătorului!

"Am stat şi ne-am gândit temeinic şi ne-am dat seama că riscăm să îi stricăm cariera. Era prea crud pentru un campionat ca Premier League, acolo unde se joacă foarte tare. Paşii trebuie făcuţi pe rând, chiar dacă aparent, ratezi nişte şanse imense", dezvăluia tatăl jucătorului, într-o declaraţie oferită în urmă cu un an.
Articol scris de Marian Dima

Becali s-a RAZGANDIT! Dupa Geraldo, si Brandan are LIBER la transfer! VEZI conditia transferului de milioane in China!


Ilie Stan e disperat de accidentari, insa Gigi Becali il linisteste. Unul din jucatorii de baza trebuie sa joace cu Twente.

Becali anunta ca Latovlevici ar putea sa joace cu Twente, chiar daca a ratat toate meciurile amicale din aceasta iarna. "Imi pare rau pentru ca mizam si imi placea mult mai mult cu Brandan in centru. E posibil ca Latovlevici sa joace, ca are o chestie minora", a declarat Becali.

Patronul Stelei il va lasa pe Pablo Brandan sa se transfere in China doar dupa meciul cu Twente: "Au venit chinezii sa-l vada pe Brandan? Sa dea milionul si il dam la chinezi dupa meciul cu Twente".

Diamantul care se PIERDE in vitrina lui Becali! Cum a jucat DEGEABA 4 ani si cat a ajuns sa coste un jucator cotat candva la 4.000.000 de euro:


Valoreaza tot atat cat o facea acum 4 ani, desi acum doua sezoane era cotat la 4 milioane de euro!

Florin Costea este indubitabil un jucator valoros. Unul dintre cei mai talentati olteni din ultimii ani, Costea Sr. a avut un traseu ascendent la Universitatea Craiova.

Totul pana la accidentarea oribila din martie 2010, cand Florin si-a rupt ligamentele incrucisate.
De atunci totul a fost pe o panta descendenta, cariera sa parand a se relansa odata cu transferul la Steaua.

"Ma astept sa explodeze, Florin Costea va valora 15,20 de milioane de euro in cativa ani", declara Gigi Becali la transferul sau.

Chiar daca a evoluat in 15 meciuri si a dat 2 goluri la Steaua, Florin Costea nu a impresionat pe nimeni.
Abia in stagiul din Antalya a inceput sa mai "miste" ceva, impresionand in special in meciul cu Legia.

Intre timp, cota lui Costea a scazut dramatic, ajugand la 1,2 milioane de euro, prag neatins din aprilie 2008!
Varful a fost atins in iunie 2009, atunci cand Florin Costea era cotat la 4 milioane de euro, iar de cand a venit la Steaua momentul de glorie a fost golul marcat in meciul de acasa cu Maccabi Haifa.

Florin Costea

26 de ani, 1.85m
2004-2006 CSM Ramnicu Valcea 10 meciuri - 4 goluri
2006-2010 Universitatea Craiova 119 meciuri - 47 goluri
2011 - ? Steaua Bucuresti - 15 meciuri - 2 goluri

"E pentru PRIMA DATA cand vedem asa ceva din partea Presedintelui". CTP la Stirile ProTV cu Andreea Esca



Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre situatia politica actuala. Editorialistul este de acord ca in acest moment alegerile anticipate sunt singura solutie viabila, dar nu si in cazul presedintelui.

BREAKING NEWS: Seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, alegerea lui Basescu pentru functia de premier

"Nu cred ca este bine sa avem alegeri anticipate si la nivel prezidential. Cat despre viitorul premier, nu se mai pune problema ca este competent sau nu, oamenii trebuie sa aiba incredere in persoana nominalizata", a spus Cristian Tudor Popescu.

Cat priveste numele vehiculat in acest moment pentru functia de premier, respectiv Mihai Razvan Ungureanu, jurnalistul este de parere ca nu pare cea mai indicata solutie in acest moment, mai ales ca acesta este seful unui serviciu secret.

"Ar parea ca Romania este sub asediu, nu mi se pare o solutie potrivita. Mai ales daca stai sa te gandesti la ce isi doresc oamenii din strada", a precizat Cristian Tudor Popescu.

Acesta este sceptic in ce priveste inlocuitorul lui Boc si considera ca "este imposibil ca Basescu sa nominalizeze o persoana potrivita pentru acesta functie" raportat la momentul pe cre il traversam.

Cat despre prestatia Opozitiei in acest context, jurnalistul a spus ca actiunile de acum vor putea fi taxate la vot.

"Opozitia este depasita, nu face decat sa se adapteze la cerintele oamenilor, sta deoparte si incearca sa traga un avantaj", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Sursa: Pro TV

Declaratia pe care Ilie Stan nu se astepta sa o auda! Becali explica cum s-a schimbat Steaua in ultimele 4 luni!


Rezultatul din amicalul cu rusii de la Kuban a fost mai mult decat o victorie intr-un amical pentru Ilie Stan.

Gigi Becali se declara multumit de felul in care a pregatit Stan echipa in aceasta iarna. Patronul Stelei spune ca in acest moment nu se gandeste deloc la vreo modificare la nivel de conducere sau staff tehnic.

Becali spune ca cea mai importanta schimbare adusa de Ilie Stan este legata de mentalitatea jucatorilor.

"La ora asta, nu as avea de ce sa schimb. Ilie Stan isi face treaba foarte bine. Lumea zice despre el ca face pregatirea ca pe vremuri, ca e inapoiat. Da, e cel mai inapoiat, dar a facut cea mai buna treaba la Steaua."

"Pe langa pregatirea fizica, a implementat o alta mentalitate. Inainte, dadeam un gol, si gata, faceam pasul inapoi. Imi aduc aminte de meciul cu Piatra Neamt de anul trecut, cat ne-am mai chinuit."

"Acum e altceva, putem sa revenim daca suntem condusi. Iar daca inscriem noi primii, ramanem sus, nu ne mai retragem. Imi place mult ce a facut Ilie Stan, este exact stilul pe care mi l-am dorit. Asa arata o echipa mare."

"Pentru tot ce a facut pana acum la Steaua, nu pot sa ii spun decat atat lui Ilie Stan: multumesc.", a declarat Becali la gsptv.

Sursa foto: Mediafax