marți, 7 februarie 2012

100.000 de fani, redusi la tacere de Guardiola! "Mai bine stati acasa, doar NOI suntem decisivi!" Cum l-a bagat in fibrilatii meciul cu Valencia:


Barcelona - Valencia, miercuri, ora 22:00, e LIVE text pe www.sport.ro si m.sport.ro. In tur a fost 1-1

Intrebat daca publicul va fi decisiv in meciul din semifinalele Cupei, Barca - Valencia, Guardiola a parut iritat de intrebare.

"Noi vom fi decisivi. Cine vrea sa ne sustina maine e bine venit, dar noi ne dorim cel mai tarre sa ajungem in finala. Mereu a fost asa. De 4 ani de zile! Echipa asta e foarte competitiva, jucatorii stiu foarte bine ce au de facut.

Numai daca vom castiga vom ajunge sa jucam in finala. Daca e prea frig, mai bine oamenii sa stea acasa. Calificarea e in mainile noastre doar. Daca vor sa vina, ii asteptam", a spus Guardiola.

La ora meciului, miercuri la 22:00, temperaturile vor fi in jur de 2 grade celsius. La meciul cu Real Sociedad, din campionat, 2-1, spectatorii Barcelonei au tremurat la 3 grade si au primit paturi din partea clubului.

Copos da lovitura pe piata transferurilor: ii rade in nas lui Becali cu trei SUPER jucatori pe care Steaua i-a RATATRapid a reuşit 3 transferuri în pa


Rapid a reuşit 3 transferuri în pauza de iarnă. Ioniţă, Pavlovic şi Vâtcă au semnat cu gruparea din Giuleşti, dar Răzvan mai vrea întăriri pentru titlu. Aşa cum ProSport a scris în ediţia tipărită de marţi, George Copos a încercat în aceste zile să-l convingă pe prietenul său, Adrian Porumboiu, să-l lase pe Lucian Sânmărtean (31 de ani) în Giuleşti până la finalul returului.


În afara lui Sânmărtean, Copos s-a interesat şi de Dacian Varga şi Costin Curelea de la Sportul Studenţesc. Şi pe aceştia doi Rapidul vrea să-i ia sub formă de împrumut până în vară, lucru de care Vasile Şiman nici nu vrea să audă. Suma pentru care patronul studenţilor este dispus să renunţe la Varga şi Curelea este de aproximativ 2 milioane de euro.

"Nu am primit nicio ofertă concretă pentru cei doi. Varga şi Curelea vor pleca de la Sportul doar prin transfer definitiv. Nu se pune problema să fie împrumutaţi", a declarat patronul studenţilor, Vasile Şiman.

Lucian Sânmărtean, Costin Curelea şi Dacian Varga sunt trei dintre jucătorii doriţi şi de Steaua. Între timp, Becali s-a răzgândit şi a afirmat că pentru postul de coordonator îi are deja pe Tibi Bălan, Răduţ, chiar şi Tănase fiind o soluţie pentru această poziţie. Ca vârf împins, roş-albaştrii l-au adus în această iarnă pe Machado, după ce Becali şi Vasile Şiman n-au ajuns la un acord pentru Curelea. Pentru postul de mijlocaş de bandă, Becali a renunţat la Varga în detrimentul lui Chipciu.

Banel a ajuns un FENOMEN la St. Etienne! Vezi cum au ajuns sa-l laude colegii


Forma buna a lui Banel in Franta, modestia si munca depusa au ajuns sa-l faca pe fostul stelist unul dintre cei mai iubiti jucatori ai lui St. Etienne.

Loïc Perrin, unul dintre colegii lui Banel de la St. Etienne, il lauda pe fostul mijlocas stelist:

"E un jucator care s-a integrat foarte bine in sistemul lui St. Etienne si iese usor in evidenta. Va ajunge un mare mare favorit al publicului.

"Este un jucator foarte interesant, care niciodata nu a jucat intr-un ritm mai scazut si mai si macheaza."

"A avut nevoie de o perioada de adaptare, dar a adurat putin si azi e un jucator esential in echipa noastra", a declarat pentru Le10sport Perrin, unul dintre colegii lui Banel de la St. Etienne.

RAZBOI in Premier League pentru urmasul lui Mutu! Anuntul care ii face sa viseze pe cei de la Man City, Chelsea si Man United:


Unul dintre cei mai curtati tineri jucatori din Italia anunta ca vrea sa faca pasul catre Premier League!

Atacantul celor de la Fiorentina, Stefan Jovetic, are planuri mari. Jucatorul comparat cu Mutu vrea sa ajunga in Premier League iar cei de la Daily Star scriu ca Chelsea, Manchester United si Manchester City s-au interesat de serviciile lui.

Agentul jucatorului a dezvaluit ca Jovetic va fi disponibil pentru transfer in vara iar jucatorul a tinut sa intareasca: "Sunt fericit in Italia dar mereu vreau sa imi imbunatatesc jocul. M-am interesat despre ce sanse sunt sa joc in Premier League si sunt pregatit sa accept o asemenea provocare" a spus Jovetic.

Englezii mai scriu ca Manchester City se gandeste sa le ofere celor de Fiorentina unul dintre Roque Santa Cruz si Emmanuel Adebayor, plus o suma de bani pentru jucatorul muntenegrean.

Banel, fata in fata cu fanii lui Saint Etienne! Cum a raspuns cand a fost intrebat daca o cunoaste pe Inna si ce RECLAMA le-a facut stelistilor!


NIcolita a stat pe chat cu fanii lui Saint Etienne, care il adora dupa debutul fulminant din Franta.

Francezii au fost curiosi de istoria lui Banel, de Steaua si de gusturile mijlocasului. Acesta le-a raspuns in romana pentru ca inca nu stapaneste bine limba franceza.

Care e diferenta dintre fanii Stelei si cei ai lui Saint Etienne?
Suporterii Stelei sunt asemanatori cu cei ai lui Saint Etienne. Steaua e cea mai iubita echipa din Romania si are cei mai tari suporteri, la fel ca Saint Etienne. Sunt foarte fericit aici si sper sa ii multumesc pe acesti suporteri minunati. Voi da mereu totul pe teren pentru ei.

De ce ai ales numarul 25?
Nu am ales eu numarul 25, l-am primit de la club. Oricum, consider ca am avut noroc pentru ca sunt nascut pe 7 ianuarie. La Steaua am avut numarul 16, iar cele doua cifre adunate dau 7. La fel si numarul de aici, cele doua cifre adunate dau 7. Pot sa zic ca mi-au purtat cu noroc.

Ai avut timp sa descoperi orasul Saint Etienne?
Am descoperit o parte din oras, e foarte frumos. Imi face placere sa ies prin oras, oamenii de aici sunt minunati. Fanii ma opresc pe strada, vorbesc cu mine si imi cer autografe.

Ce mancare frantuzeasca preferi?
Nimic special, e mancare foarte buna aici. Nu sunt diferente mari fata bucataria romaneasca.

Esti din Romania, la fel ca si cantareata mea preferata, Inna. O cunosti?
O stiu doar dupa nume, nu am cunoscut-o in persoana. Ascult ocazional.

Cand ai inceput fotbalul?
Fac fotbal de la 7 ani. La 13 si sapte luni ani m-am mutat la o echipa din liga a patra, la 15 ani jucam in liga a treia. Sase luni mai tarziu am trecut la liga a doua iar dupa doi ani am ajuns in liga I. Am trecut prin toate, fac fotbal de cand ma stiu si am avut ce invata. Sunt multumit de acest parcurs. La Faurei am inceput sa joc, normal ca imi placea. Alergam toata ziua dupa minge.

Saint Etienne e un club formator, te-ar interesa un rol de ambasador pentru tinerii din Romania? Ai semna un parteneriat cu un club din tara ta?
M-as bucura sa ii pot ajuta pe tinerii jucatori. Incerc sa ajut cum pot, fac ce depinde de mine. Le voi raspunde celor care au intrebari pentru mine, voi fi sincer cu ei si oricand ii voi ajuta cu cea mai mare placere.

Cum se face ca desi are atatea talente, Romania nu reuseste sa ajunga in fazele finale ale competitiilor mari?
Poate nu am avut nici sansa. Am avut si ghinionul de a pica cu echipe puternice precum Franta in preliminarii. Noi vrem sa ajungem cat mai sus, incercam sa dam totul pentru ca ne reprezentam tara si trebuie sa ducem cat mai sus. Dar depinde si de soarta si sansa. Eu incerc sa fac tot ce depinde de mine pentru performanta.

Cea mai PROASTA afacere din istoria Stelei: Becali a dat 7 mil euro pe ei, 6 au plecat gratis! Ce se va intampla cu al 7-lea


ANALIZA TRANSFER MARKET | Lotul Urziceni transferat de Becali la Steaua este un adevarat EPIC FAIL. Pana acum nu a luat niciun ban pe jucatorii pentru care a renuntat la o datorie de 7 mil euro.

PABLO BRANDAN - 29 de ani, chinezii de la Tianjin Teda il vor pentru un milion de euro. Salariul lui Brandan la chinezi este de 700 de mii de dolari, adica 2 milioane in 3 ani de contract!

Conditia este ca transferul sa se faca pana pe 25 februarie cand se termina perioada de transferari in China.

"Sa dea milionul si Brandan poate sa plece, dar doar dupa dubla cu Twente", spune si Becali. Pe 23 februarie este returul din Olanda.

Brandan este ultimul supravietuitor al pachetului "Urziceni". Rand pe rand toti cei 7 jucatori adusi pentru titlul 24 in Ghencea au parasit echipa GRATIS.

Brandan: 18 luni / Steaua
Galamaz: 16 luni / U Cluj
Bilasco: 11 luni / Energie Cottbus (Germania)
L. Marinescu: 10 luni / U Cluj
Onofras: 10 luni / CSMS Iasi
Ricardo: 8 luni / Lankaran (Azerbaidjan)
I. Apostol: 2 luni / fara contract

Omul care l-a convins sa vina in Romania, la Urziceni, il duce si in China. Brandan si Mara au fost coechipieri la Alaves in Spania.

Brandan se duce la Tianjin langa Lucian Goian, care are deja un contract pe 3 ani cu peste un milion de dolari castiguri! Tot la Tianjin a ajuns si olandezul Sjoerd Ars, dorit de Dinamo, dar imprumutat de Levski in China.

CIFRE LOTUL URZICENI

Brandan 56 meciuri 0 goluri / 10 pase decisive
Galamaz 28 meciuri 1 gol / 0 pase
Bilasco 31 meciuri 5 goluri / 0 pase
Marinescu 20 meciuri 0 goluri / 1 pasa
Onofras 15 meciuri 2 goluri / 0 pase
Ricardo 23 meciuri 0 goluri / 1 pasa
Apostol 9 meciuri 0 goluri / 0 pase

Sursa: Transfer Market